Werken bij Flinndal

Werken bij Flinndal is een unieke ervaring. We geven je verantwoordelijkheid, vertrouwen en respect. We zijn open-minded, nieuwsgierig maar ook direct. We werken hard, maar vinden plezier maken net zo belangrijk. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan bij een jong bedrijf in het centrum van Haarlem? Flinndal biedt een goed salaris, is makkelijk bereikbaar en er is altijd een goede werksfeer. Ben jij communicatief sterk, zelfstandig, flexibel en enthousiast? Dan maken wij graag kennis.


Aan de keukentafel

In 2005 is Flinndal opgericht aan een keukentafel in Haarlem. We hadden slechts twee producten in ons assortiment en twee medewerkers. Inmiddels hebben we een breed assortiment, met een ruime keuze aan voedingsupplementen en een Gezond Gewicht lijn. Aan de keukentafel... dat past niet meer. Flinndal heeft zo'n 40 medewerkers in dienst met een passie voor gezond leven.

Vanaf het begin af aan hebben wij openheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en plezier als belangrijkste cultuurwaarden gehanteerd. Zowel naar onze klanten toe, als naar elkaar. Zo blijft het toch voelen alsof we samen aan de keukentafel zitten.


Openstaande vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Ben jij van mening dat jij goed bij Flinndal past? Stuur dan een open sollicitatie naar [email protected]

Zit jij binnenkort met ons op het dakterras?