Voedingsproducten

Test en advies

Ben je benieuwd welke aanvulling voor jou geschikt is? Of wil je juist nagaan of je niet teveel voedingsstoffen binnenkrijgt? Doe één van onderstaande testen of maak gebruik van onze adviestools en kom erachter.

Testen

Vitaminetest

Ontdek aan de hand van een aantal simpele vragen jouw persoonlijke vitaminebehoefte! Aan het eind van de test krijg je jouw resultaten, inclusief productaanbevelingen, te zien. Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op jouw eigenschappen en gewoontes. Ook leggen we uit waarom we precies deze producten aanraden.

Wil je de testresultaten per E-mail ontvangen? Dat is uiteraard ook geen probleem!

Doe de test >

Snelkeuze

Heb je geen tijd om een vragenlijst in te vullen, maar wil je wel graag een testadvies? Dan is onze Snelkeuze (Product keuzehulp) iets voor jou! Je ontdekt in 1 minuut welk supplement bij je behoefte aansluit.

De product keuzehulp is een anonieme test en geeft een resultaat voor je eigen situatie.

Doe de test >

Advies

Vitamine ABC

Er zijn heel veel verschillende vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Wat ze precies doen en in welke voedingsmiddelen ze zitten kun je hier per stof bekijken.

Bekijken >

Veelgestelde vragen

Snel een vraag opzoeken over producten in het algemeen, het gebruik van producten of over jouw verzending? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Je vindt hier ook vragen over de service van Flinndal.

Bekijken >