Over ons

Flinndal door de jaren heen
  • 2005: Flinndal wordt opgericht door twee collega’s aan een keukentafel in Haarlem
  • 2006: Al 100.000 pakketten zijn verstuurd! Er wordt gekeken naar uitbreiding in het buitenland
  • 2007: Flinndal gaat haar producten ook in Duitsland verkopen
  • 2008: En ook in België worden onze producten nu verkocht
  • 2011: Flinndal verhuist naar het Houtplein in het centrum van Haarlem
  • 2013: Een nieuwe mijlpaal wordt bereikt: 1.500.000 verstuurde pakketten!
  • 2014: Flinndal vernieuwt de website
  • 2015: Flinndal bestaat 10 jaar
Begonnen aan de keukentafel

In 2005 is Flinndal opgericht aan een keukentafel in Haarlem. We hadden slechts twee producten in ons assortiment en twee medewerkers. Inmiddels hebben we een breed assortiment, met een ruime keuze voedingssupplementen. Aan de keukentafel… dat past niet meer. Flinndal heeft zo’n 40 medewerkers, die elke dag met veel plezier zorgen dat uw pakket naar wens wordt afgeleverd. Vanaf het begin af aan hebben wij openheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en plezier als belangrijkste cultuurwaarden gehanteerd. Zowel naar onze klanten toe, als naar elkaar. Zo blijft het toch voelen alsof we samen aan de keukentafel zitten!

Verantwoordelijk

Wij helpen mensen het beste uit zichzelf te halen. Geen ongeloofwaardige oplossingen of wonderen maar juist kleine simpele stappen die u aantoonbaar vooruit helpen. Met onze producten gaat u verantwoord om met uw gezondheid, zonder dat het al te veel moeite kost.

Persoonlijk

Ook geloven wij in persoonlijk contact. Daarom nemen we de tijd voor onze klanten. U kunt ons gratis bereiken via 0800 - 54019 (zonder keuzemenu’s). We luisteren naar wat u ons te vertellen heeft en geven u graag antwoord op uw vragen. Onze Klantenservice is niet uitbesteed aan een callcenter, maar de medewerkers van de Klantenservice zitten gewoon naast de directeur en onze productontwikkelaars in het kantoor van Flinndal. Zo kunnen uw wensen en suggesties direct oppakken/meenemen/uitvoeren!

Geen potjes maar zakjes

Waarschijnlijk is het u ook al opgevallen dat onze vitaminen en mineralen niet in een plastic potje zitten maar in een handig zakje? Door de tabletten en capsules te verpakken in zakjes past uw pakket gemakkelijk door de brievenbus. Zo hoeft u dus nooit thuis te blijven voor uw bestelling. Net even anders maar wel handig. De zakjes hebben een zipsluiting zodat uw supplementen altijd luchtdicht verpakt zijn.


Service is van groot belang

Naast hoge kwaliteit producten staat service bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we klantvriendelijke voorwaarden:

Altijd gratis bereikbaar
Gratis verzending vanaf € 20,-
30 dagen kosteloos terugsturen
Bestelling past door de brievenbus
Snel thuisbezorgd
Altijd flexibel

Beurs uitleg Bedrijfspand Beurs behulpzaam