Bestel- en betaalmogelijkheden

Bestelmogelijkheden

Als u iets wilt bestellen dan kan dat via onze webshop en door te bellen naar onze klantenservice. Bestellen via flinndal.be is heel eenvoudig. Uitleg over het online bestellen vindt u op onze online bestellen pagina. Daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe precies werkt. Liever telefonisch bestellen? Bel dan op werkdagen tussen 09:00 - 19:00 uur naar onze klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-54019. Dan maken wij het voor u in orde. De verzending is altijd gratis.

Betaalmogelijkheden

Ook maken wij het u graag gemakkelijk. Daarom bieden we verschillende betaalmogelijkheden aan, zodat er altijd een betaalmogelijkheid is die bij u past. Bestellen? Bekijk het complete assortiment.

SOFORT
SOFORT Banking

SOFORT Banking is een online betaalsysteem waarmee u bankiert met de gegevens van uw bank. Er worden geen gegevens, zoals logingegevens en bevestigingscodes voor internetbankieren opgeslagen.

PayPal
PayPal

Met PayPal kunt u veilig betalen, zonder betaalgegevens door te geven. U betaalt via uw PayPal account met een creditcard, bankrekening of via uw PayPal-saldo.

creditcard
Creditcard

Met alle gemakken en voordelen van Visa en MasterCard achteraf betalen? Dat kan! Ontvang na ontvangst van uw pakket een e-mail met de directe betaallink.

automatische incasso
Domiciliëring (SEPA)

U kunt ook betalen via een domiciliëring van uw rekeningnummer. De betalingen worden automatisch uitgevoerd zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. De afschrijving vindt 3 tot 5 dagen na ontvangst van het pakket plaats. Betalen via domiciliëring is gratis. Uiteraard worden alleen bedragen afgeschreven als er een pakket verzonden is. Als u kiest voor een betaling via domiciliëring, dan geeft u tijdens het bestelproces toestemming aan Flinndal om het bedrag van uw rekening af te schrijven. Hierbij maken wij geen gebruik van een schriftelijk mandaat. Op deze manier heeft u het pakket snel in huis, en blijft bestellen en betalen eenvoudig en gemakkelijk. U kunt de betaling altijd stopzetten of ongedaan laten maken door uw bank.

factuur
Factuur

Als u kiest voor een betaling met factuur, dan maakt u de betaling na ontvangst van uw pakket zelf over via telebankieren, overschrijvingsformulier of internetbankieren. De factuur vindt u samen met uw product in het pakket. Na ontvangst van de factuur hebt u 14 dagen de tijd om te betalen. Omdat wij hier meer administratief werk aan hebben betaalt  u voor deze optie €1,95 administratiekosten. Alle andere betaalmethoden zijn gratis.

veilige verbinding
Veilig betalen

Flinndal gebruik een beveiligde SSL-verbinding, zodat uw betaling altijd veilig verloopt.

Bankgegevens Flinndal België

IBAN: BE37 3101 8950 3128
BIC: BBRUBEBB010
BTW BE: 0525.857.586

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.