Bestelmogelijkheden

Als u iets wilt bestellen dan kan dat via onze webshop en door te bellen naar onze klantenservice. Bestellen via flinndal.be is heel eenvoudig. Uitleg over het online bestellen vindt u op onze online bestellen pagina. Daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe precies werkt. Liever telefonisch bestellen? Bel dan op werkdagen tussen 09:00 - 19:00 uur naar onze klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-54019. Dan maken wij het voor u in orde. De verzending is vanaf € 20,- gratis.

Betaalmogelijkheden

Ook maken wij het u graag gemakkelijk. Daarom bieden we verschillende betaalmogelijkheden aan, zodat er altijd een betaalmogelijkheid is die bij u past. Bestellen? Bekijk het complete assortiment.

Bancontant
Bancontant

Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart.

Sofort banking
Sofort banking

SOFORT Banking is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut). Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig.

creditcard
Creditcard

Met alle gemakken en voordelen van Visa en MasterCard achteraf betalen? Dat kan! Ontvang na ontvangst van uw pakket een e-mail met de directe betaallink.

automatische incasso
Domiciliëring (SEPA)

U kunt ook betalen via een domiciliëring van uw rekeningnummer. De betalingen worden automatisch uitgevoerd zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. De afschrijving vindt 3 tot 5 dagen na ontvangst van het pakket plaats. Betalen via domiciliëring is gratis. Uiteraard worden alleen bedragen afgeschreven als er een pakket verzonden is. Als u kiest voor een betaling via domiciliëring, dan geeft u tijdens het bestelproces toestemming aan Flinndal om het bedrag van uw rekening af te schrijven. Hierbij maken wij geen gebruik van een schriftelijk mandaat. Op deze manier heeft u het pakket snel in huis, en blijft bestellen en betalen eenvoudig en gemakkelijk. U kunt de betaling altijd stopzetten of ongedaan laten maken door uw bank.

factuur
Factuur

Als u kiest voor een betaling met factuur, dan maakt u de betaling na ontvangst van uw pakket zelf over via telebankieren, overschrijvingsformulier of internetbankieren. De factuur vindt u samen met uw product in het pakket. Na ontvangst van de factuur hebt u 14 dagen de tijd om te betalen. Omdat wij hier meer administratief werk aan hebben betaalt  u voor deze optie €1,95 administratiekosten. Alle andere betaalmethoden zijn gratis.

veilige verbinding
Veilig betalen

Flinndal gebruikt een beveiligde SSL-verbinding, zodat uw betaling altijd veilig verloopt.

Bankgegevens Flinndal België

IBAN: NL25 INGB 0650 2198 64
BIC: INGBNL2A
BTW BE: 0525.857.586