Voordelen Flinndal:
  • Voordeliger
    Zonder tussenkomst van winkels
  • Gegarandeerde kwaliteit
    Alle producten zijn goedgekeurd door de Belgische overheid
  • Veilige betaling
    Veilig en snel betalen via een beveiligde SSL verbinding
Kan ik u helpen?

Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze, kies hoe u geholpen wilt worden.

Inge Hendriks Voedingsdeskundige

Een chatgesprek starten:
Op dit moment is de chatfunctie niet beschikbaar.

Vitaminen van Flinndal

Vitaminen van Flinndal

Flinndal levert vitaminen rechtstreeks aan de consument. U komt onze producten niet in de winkel tegen, waardoor u voor een voordelige prijs, hoge kwaliteit supplementen kunt bestellen.

Het aanbod aan vitaminen in drogisterij en supermarkt is enorm, waardoor het voor consumenten lastig is te bepalen wat voor hen de beste aanvulling is. Flinndal houdt het makkelijk. We hebben een compleet maar overzichtelijk assortiment, met onder andere multivitaminen en omega 3, en zorgen met duidelijke informatie voor een eenvoudige keuze.

De vitaminen van Flinndal zijn eenmalig te bestellen of met herhaalgemak, wat inhoudt dat de producten iedere 3, 4 of 6 maanden automatisch worden toegezonden.

Van 9 tot 19 uur bereikbaar
Ons team is op werkdagen van 9 tot 19 uur bereikbaar om u van advies te voorzien via ons gratis telefoonnummer: 0800-54019.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring