Eenmalig of herhaalgemak

De meeste producten hebben drie verpakkingen: maand, kwartaal of kwartaal herhaalgemak. Wat precies het verschil is tussen deze verpakkingen leggen we hier voor u uit.

Eenmalig bestellen

Wanneer u kiest voor een maand- of kwartaalverpakking dan ontvangt u het betreffende product één keer.

Herhaalgemakservice

Wilt u uw supplementen graag met regelmaat ontvangen en ook nog eens 15% voordeliger? Maak dan gebruik van onze herhaalgemakservice! Dan wordt u bestelling vanzelf elke drie maanden naar u toe gestuurd. De betaling voor dit abonnement kan via al onze betaalmogelijkheden. Meer informatie hierover vindt u op de pagina bestel- en betaalmogelijkheden

Voordelen van herhaalgemakservice:

Minimaal 15% voordeliger
Altijd gratis verzending
Ontvang elke drie maanden uw producten
Bepaal zelf de bezorgdatum
Minder vaak uw producten ontvangen is ook mogelijk
Ontvang altijd 10 dagen van te voren een herinnering per e-mail

Herhaalgemak e-mailservice

We bieden de mogelijkheid om per e-mail een herinnering te ontvangen voor een naderende herhaalgemak zending. 10 dagen voor we het volgende pakket versturen, ontvangt u dan een e-mail die u hierop attendeert. U kunt dan op tijd een wijziging aanbrengen of de zending stopzetten. De e-mail service kunt u activeren in Mijn Flinndal onder 'Mijn voorkeuren'.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring