Bij Flinndal vinden we het belangrijk dat u uw pakket snel en goed in uw brievenbus krijgt en u helemaal tevreden bent. Hier leest u alles over de bezorging en garantie.

Gratis verzending vanaf € 20,-

Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending gratis. Kiest u voor een product met herhaalgemak? Dan is de verzending altijd gratis. Na het bestellen duurt het drie tot vier werkdagen voordat u het pakket in huis hebt. Het pakket past door de meeste brievenbussen dus u hoeft er niet voor thuis te blijven.

Terugsturen is gratis

U mag elk pakket tot 30 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. Wij nemen de kosten voor het terugsturen van een product voor onze rekening. Streep uw eigen adres door en schrijf duidelijk ‘retour afzender’ op de doos. De doos past in de brievenpus op straat dus u hoeft niet naar het postkantoor. Ook hebt u geen postzegel nodig. Wel is het belangrijk dat u uw adresgegevens in de doos laat zitten, zodat wij weten wie het pakket heeft teruggestuurd. Hebt u een product teruggestuurd? Dan krijgt u uw geld zo snel mogelijk weer terug. Dit is uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat wij uw pakket terug ontvangen hebben. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging per e-mail of brief.

Thuis blijven voor uw bestelling is niet nodig

Onze pakketten passen door de brievenbus (als die voldoet aan de standaard maat van Bpost).


BeCommerce kwaliteitskeurmerk

Flinndal houdt zich aan de leveringsvoorwaarden van het BeCommerce kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk komt op voor de belangen van de consument bij de verkoop op afstand.


Bestelling anders dan verwacht

Mocht er ondanks onze inspanningen iets niet goed gaan, dan lossen we het graag voor u op. Neem dan contact op met onze klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-54019 of vul het contactformulier in. U ontvangt dan binnen één werkdag een reactie. We komen er samen altijd uit.


30 dagen bedenktermijn

Voor leden van het BeCommerce kwaliteitskeurmerk geldt een bedenktijd van 14 dagen. Flinndal hanteert zefls een ruimere termijn. Elk pakket mag u tot maar liefst 30 dagen na ontvangst gratis terugsturen.

Als lid van het BeCommerce hebben we een privacybeleid en klachtenprocedure die voldoen aan de vastgestelde richtlijnen.