Uitstellen, wijzigen, stopzetten

Hoe stel ik mijn bestelling uit?

Een product met herhaalgemak sturen we standaard elke drie maanden naar u toe. U bepaalt natuurlijk zelf of we dit moeten blijven doen. Heeft u de producten liever wat minder vaak of wilt u de eerstvolgende zending op een andere dag laten bezorgen? Log dan in via "Mijn Flinndal"en stel uw herhaalgemak helemaal naar uw wensen in. We hebben de volgende twee opties:

 1. De producten op een andere datum laten bezorgen:
  Ga naar Mijn Flinndal, klik op de tab Mijn herhaalgemak en kies voor 'afleverdatum wijzigen'.

 2. Stel zelf in hoe vaak u uw producten wilt ontvangen:
  Ga naar Mijn Flinndal, klik op de tab Mijn herhaalgemak en kies voor 'wijzig verzendinterval'.

Wijziging telefonisch doorgeven?
Lukt het niet om in Mijn Flinndal je gegevens te wijzigen of wilt u gewoon liever dat wij het voor u doen? Geen probleem, we helpen u graag. Bel op werkdagen tussen 9:00 en 19:00 uur gratis naar 0800-54019 en we maken het direct in orde.

Hoe wijzig ik een losse bestelling?

Heeft u iets besteld maar is het niet helemaal goed gegaan? Bel dan onze klantenservice via het gratis telefoonnummer: 0800-54019. We zijn op werkdagen te bereiken van 9:00 tot 19:00 uur. Is het niet meer mogelijk een bestelling aan te passen of tegen te houden? Dan mag u het pakket altijd binnen 30 dagen gratis aan ons terugsturen.

Hoe wijzig mijn adres of persoonlijke gegevens?
In ‘Mijn Flinndal’ kunt u eenvoudig uw gegevens wijzigen onder het tabje ‘Mijn gegevens’. Naast uw adresgegevens en persoonlijke gegevens kunt u hier ook aangeven of u e-mail of post van ons wilt ontvangen.

Hoe wijzig ik mijn bestelling met herhaalgemak?

Wilt u iets wijzigen aan uw herhaalgemak pakket? Voer dan zelf eenvoudig uw wensen door via ‘Mijn Flinndal’. Natuurlijk mag u wijzigingen ook altijd doorgeven aan onze klantenservice.
Als u zelf uw bestelling wilt wijzigen ga dan naar de tab Mijn Herhaalgemak in Mijn Flinndal. Daar geeft u de volgende opties:

 1. Voeg een extra product toe:
  Klik op 'product toevoegen'.

 2. Wijzig het rekeningnummer:
  Klik op 'wijzig rekeningnummer'.

 3. Wijzig uw adres of persoonlijke gegevens
  In ‘Mijn Flinndal’ kunt u eenvoudig uw gegevens wijzigen onder het tabje ‘Mijn gegevens’. Naast uw adresgegevens en persoonlijke gegevens kunnt u hier ook aangeven of u e-mail of post van ons wilt ontvangen.

  Geef een adreswijziging dan uiterlijk zeven dagen voor de volgende zending aan ons door. Zo weet u zeker dat de wijziging op tijd wordt doorgevoerd.

Wijziging telefonisch doorgeven?
Lukt het niet om in Mijn Flinndal je gegevens te wijzigen of wilt u gewoon liever dat wij het voor u doen? Geen probleem, we helpen u graag. Bel op werkdagen tussen 9:00 en 19:00 uur gratis naar 0800-54019 en we maken het direct in orde. De wijzigingen worden dan direct doorgevoerd en kunt u meteen in ‘Mijn Flinndal’ terugzien.

Hoe zet ik mijn bestelling stop?

Bent u klaar met uw bestelling en bent u iets vergeten? Of is iets niet gelukt zoals u wilde? Bel dan onze klantenservice via het gratis telefoonnummer: 0800-54019. We zijn op werkdagen te bereiken van 9:00 tot 19:00 uur. Is het niet meer mogelijk een bestelling aan te passen of tegen te houden? Dan mag u het pakket altijd binnen 30 dagen gratis aan ons terugsturen.

Wil u uw herhaalgemak bestelling stopzetten?
Ook dat is gemakkelijk te regelen via "Mijn Flinndal".

 • Herhaalgemak stopzetten:
  Ga naar Mijn Flinndal, klik op de tab Mijn herhaalgemak en kies voor 'zending stopzetten'.

Een product terugsturen?
Wilt u een product terugsturen? Dat is geen probleem. Elk pakket mag u tot maar liefst 30 dagen na ontvangst gratis terugsturen.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring