Prosta Comfort

  • Ondersteunt de prostaat
  • Zorgvuldig berekende samenstelling
  • Met plantaardige ingrediënten
Aanbieding
Prosta Comfort

15% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
15% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
20% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
Kies uw verpakking Wat is herhaalgemak?
€ 12,42
€ 0,41  per tablet
Aantal
per tablet
Maand € 12,42 € 0,41
Maand
15% Persoonlijke korting
€ 12,42
€ 10,56
€ 0,35
Kwartaal € 30,03 € 0,33
Kwartaal
15% Persoonlijke korting
€ 30,03
€ 25,53
€ 0,28
Kwartaal herhaalgemak € 24,85 € 0,28
Kwartaal herhaalgemak
Gratis verzending
20% Persoonlijke korting
€ 24,85
€ 19,88
€ 0,22
»

De prostaat kan met de jaren groter worden onder invloed van hormonen. Daarom kiezen vooral mannen vanaf ongeveer 45 jaar voor Flinndal Prosta Comfort. Ter ondersteuning van de normale prostaatfunctie. Met plantaardige ingrediënten. Meer informatie »


Bekijk de bijsluiter »

De prostaat

De prostaat kan met de jaren groter worden onder invloed van hormonen. Het is daarom belangrijk goed voor uw prostaat te zorgen, bijvoorbeeld door uw plas niet te lang op te houden en voldoende te drinken. Vooral mannen vanaf ongeveer 45 jaar kiezen daarnaast ook voor een aanvulling, zoals Flinndal Prosta Comfort. Met zaagpalm, ter ondersteuning van de normale prostaatfunctie.


Drie natuurlijke, plantaardige ingrediënten

Flinndal Prosta Comfort heeft een zorgvuldig berekende samenstelling. Het bevat zaagpalm, bètasitosterol en soja-isoflavonen. Drie natuurlijke en plantaardige ingrediënten, u leest er meer over op de tab Kwaliteit.

De prostaat

De prostaat is een orgaan dat alleen mannen hebben. Het heeft in gezonde conditie ongeveer de grootte van een kastanje. De prostaat ligt tussen de blaas en de plasbuis in en heeft als functie om zaadvocht te produceren.

Kies voor kwaliteit

  • HACCP gecertificeerde productie
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Veilig gedoseerd
  • Samengesteld o.b.v. wetenschappelijk onderzoek

Drie natuurlijke, plantaardige ingrediënten
Zaagpalm en bèta-sitosterol
Soja-isoflavonen
Goedgekeurd door de Belgische overheid


Drie natuurlijke, plantaardige ingrediënten

Flinndal Prosta Comfort heeft een zorgvuldig berekende samenstelling. Het bevat zaagpalm, bètasitosterol en soja-isoflavonen. Drie natuurlijke en plantaardige ingrediënten.


Zaagpalm en bèta-sitosterol

De zaagpalm is een palmboomsoort die een gunstige invloed heeft op de prostaat, het wordt daarom al sinds mensenheugenis gebruikt voor de verzorging hiervan. Bèta-sitosterol behoort tot de plantensterolen. Plantensterolen zijn bioactieve stoffen uit planten, zoals soja.


Soja-isoflavonen

De isoflavonen in Flinndal Prosta Comfort zijn gewonnen uit natuurlijke sojabonen (peulvruchten). Isoflavonen behoren tot de polyfenolen. Dat zijn plantaardige stoffen die lijken op geslachtshormonen zoals die van nature in het lichaam voor komen.


Goedgekeurd door de Belgische overheid

Alle voedingsupplementen van Flinndal zijn goedgekeurd door de Belgische overheid en hebben een registratienummer. Vul hier bij het veld "bedrijfsnaam" Flinndal in en u vindt al onze goedgekeurde producten. Bent u op zoek naar een specifiek product? Vul dan de productnaam in achter het veld "productnaam".

Aanbevolen gebruik

Voor wie
Volwassen mannen dagelijks één tablet. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Ook geschikt voor vegetariërs.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik, of bij ziekte.

Innemen
Bij voorkeur innemen vlak voor of tijdens een maaltijd met een glas water.
Moeite met tabletten innemen? Klik hier.

Prostaat
 

Flinndal® Prosta Comfort bevat per tablet van 675 mg:

Actief bestandsdeel Hoeveelheid
Zaagpalm 100 mg
Bèta-sitosterol 60 mg
Soja isoflavonen 28 mg

* ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens de Europese Richtlijn Etikettering 2008/100/EC (of Warenwetbesluit).


Kijk op de tab Kwaliteit voor informatie over de kwaliteit en dosering.


Ingrediënten:
calciumcarbonaat, vulstof (microkristallijne cellulose), fytosterolenextract, zaagpalmextract, soja-isoflavonenextract, vulstof (siliciumdioxide), antiklontermiddel (stearinezuur), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), natriumcrosscarmelose, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (ijzeroxide), bevochtigingsmiddel (glycerol), kleurstof (titaniumdioxide), glansmiddel (bijenwas).

Allergie informatie:
Bevat soja. De isoflavonen in het product zijn afkomstig van soja. Er zitten geen andere allergenen in (zoals gluten, lactose, vis of pinda).

Voedingswaarden per tablet:
Energie in kcal 1,44 Kcal
Energie in kJ 6,04 KJ
Koolhydraten 0,13 mg
Eiwitten < 0,1 mg
Vetten 0,04 mg
Vezels 0,21 mg

Bewaaradvies:
Onze producten zitten in speciale, luchtdichte zakjes. Op de achterkant van de verpakking staat hoe lang het product houdbaar is. Sluit het zakje steeds goed af, bescherm het tegen zonlicht en bewaar het beneden de 25 graden, om verkleuring of plakken te voorkomen. In de handige Flinndal bewaardoosjes kun je steeds voor een paar weken supplementen doen. Bewaar de rest gewoon in het zakje, zodat de supplementen niet zacht worden. Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen.

Aanbevolen dosis niet overschrijden.
Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
Buiten bereik van kinderen bewaren. 
Laatste wijziging: 26 november 2014.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over Flinndal Prosta Comfort. Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan door op het tabblad stel een vraag te klikken aan de linkerkant van deze pagina. Hier vindt u ook alle vragen die zijn gesteld door andere klanten.

Wanneer moet ik starten met prostaatpillen?
De prostaat kan met de jaren groter worden onder invloed van hormonen. Het is daarom belangrijk goed voor uw prostaat te zorgen, bijvoorbeeld door uw plas niet te lang op te houden en voldoende te drinken. Vooral mannen vanaf ongeveer 45 jaar kiezen daarnaast ook voor een aanvulling, zoals Flinndal Prosta Comfort. Met zaagpalm, ter ondersteuning van de normale prostaatfunctie.
Wat is zaagpalm?

De zaagpalm is een plant die voorkomt in Noord-Amerika. De bessen van deze plant bevatten de actieve bestanddelen die de prostaatfunctie en de gezondheid van de man ondersteunen. 

Schrijf uw ervaring over Prosta Comfort

Stel uw vraag over Prosta Comfort

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.