Knoflook

 • Voor hart & bloedvaten
 • Goed voor het cholesterol
 • Geurvrij knoflookextract
Aanbieding
Knoflook

15% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
15% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
20% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
Kies uw verpakking Wat is herhaalgemak?
€ 9,26
€ 0,31  per tablet
Aantal
per tablet
Maand € 9,26 € 0,31
Maand
15% Persoonlijke korting
€ 9,26
€ 7,87
€ 0,26
Kwartaal € 19,65 € 0,22
Kwartaal
15% Persoonlijke korting
€ 19,65
€ 16,70
€ 0,19
Kwartaal herhaalgemak € 15,50 € 0,17
Kwartaal herhaalgemak
Gratis verzending
20% Persoonlijke korting
€ 15,50
€ 12,40
€ 0,14
»

Flinndal Knoflook bevat 250 mg knoflookextract per tablet, waarvan 12,5 mg alliine. Dat is goed voor uw hart en bloedvaten. Bij twee tabletten per dag heeft het ook een gunstige invloed op het cholesterolgehalte in uw bloed. Geurvrij en geschikt voor vegetariërs. Meer informatie »

Bekijk de bijsluiter »

Een populair kruid

Knoflook (de Latijnse naam is Allium sativum) hoort net als prei en bieslook tot de familie van de uien. Het is een bolgewas waarvan de knoflooktenen eetbaar zijn. Deze geven de karakteristieke geur en smaak af. Knoflook is niet alleen lekker (het is niet voor niets een van de meest populaire kruiden ter wereld), het is ook nog eens erg gezond.

Het nut
Zo is knoflook goed voor de hart & bloedvaten en ondersteunt het de doorbloeding van het lichaam. Bij twee tabletten Flinndal Knoflook per dag helpt u bovendien ook het cholesterolgehalte in uw bloed op peil te houden.

Alliine
Als u op ‘knoflook’ googelt zult u waarschijnlijk het woord “alliine” tegenkomen. Dit is de stof in knoflook die bij het pletten of kneuzen ervan wordt omgezet in allicine, de actieve stof in knoflook. Allicine is ook verantwoordelijk voor de specifieke geur die knoflook afgeeft. Flinndal Knoflook bevat maar liefst 12,5 mg alliine per tablet.

Behalve alliine bevat knoflook van nature ook magnesium, selenium, vitamine B6 en foliumzuur.

Geen nare geurtjes
Hoe lekker een knoflookrijke maaltijd ook kan zijn, de slechte adem of lichaamsgeur die het kan veroorzaken wordt door veel mensen als minder prettig ervaren. Flinndal Knoflook tabletten hebben een speciale coating. Ze rispen niet op en laten geen knoflookgeur achter.

Kies voor kwaliteit

 • HACCP gecertificeerde productie
 • Geen onnodige toevoegingen
 • Veilig gedoseerd
 • Samengesteld o.b.v. wetenschappelijk onderzoek

Alliine

Er zijn vele soorten knoflookpreparaten te koop. Deze bevatten ook verschillende hoeveelheden alliine. Dit is de stof in knoflook die bij het pletten of kneuzen ervan wordt omgezet in allicine, de actieve stof in knoflook. Allicine is ook verantwoordelijk voor de specifieke geur die knoflook afgeeft. Flinndal Knoflook bevat maar liefst 12,5 mg alliine per tablet. Een hoge dosering in vergelijking met veel andere merken.

Dosering

Flinndal Knoflook bevat 250 mg knoflookextract, waarvan 12,5 mg alliine. Een optimale dosering voor een gunstige invloed op uw hart, bloedvaten en het cholesterolgehalte in uw bloed!

Goedgekeurd door de Belgische overheid

Alle voedingsupplementen van Flinndal zijn goedgekeurd door de Belgische overheid en hebben een registratienummer. Vul hier bij het veld "bedrijfsnaam" Flinndal in en u vindt al onze goedgekeurde producten. Bent u op zoek naar een specifiek product? Vul dan de productnaam in achter het veld "productnaam".

Aanbevolen gebruik

Flinndal Knoflook is geschikt voor volwassenen. Volwassenen nemen naar behoefte dagelijks één tot twee tabletten. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Ook geschikt voor vegetariërs.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Geschikt voor vegetariërs.

Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik, of bij ziekte.

Innemen
Bij voorkeur innemen voor of tijdens de maaltijd met een glas water.

Knoflook
 

Flinndal Knoflook bevat per tablet van 735 mg:

Actief bestandsdeel Hoeveelheid
Knoflookextract 250 mg
(waarvan 12,5 mg alliine per tablet)  


Ingrediënten:
Ingrediënten: knoflookextract, vulstoffen (sucrose, dicalciumfosfaat, sorbitol, microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (talk), vulstoffen (calciumcarbonaat, siliciumdioxide), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, Arabische gom), kleurstof (titaniumdioxide), coating (ethylcellulose, middellange keten triglyceriden), antiklontermiddel (stearinezuur), glansmiddel (carnaubawas)

Allergie informatie:
Bevat geen allergenen (zoals gluten, pinda, vis of soja).

Voedingswaarden per tablet:
Energie in kcal 1,01 Kcal
Energie in kJ 4,26 KJ
Koolhydraten 0,23 mg
Eiwitten 0 mg
Vetten 0,01 mg

Bewaaradvies:
Onze producten zitten in speciale, luchtdichte zakjes. Op de achterkant van de verpakking staat hoe lang het product houdbaar is. Sluit het zakje steeds goed af, bescherm het tegen zonlicht en bewaar het beneden de 25 graden, om verkleuring of plakken te voorkomen. In de handige Flinndal bewaardoosjes kunt u steeds voor een paar weken supplementen doen. Bewaar de rest gewoon in het zakje. Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen.

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
Aanbevolen dosis niet overschrijden.
Buiten bereik van kinderen bewaren.  

Laatste wijziging: 26 november 2014.

Onderzoek

Naar de gunstige invloed van knoflook zijn diverse onderzoeken gedaan. Hieronder hebben we er een aantal voor u op een rij gezet:

Knoflook en de gunstige invloed op de bloeddruk, hart en bloedvaten:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=garlic+cardiovascular
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17966136

Knoflook en de gunstige invloed op het cholesterolgehalte:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?cmd=Retrieve&list_uids=15277094&dopt=Abstract

Wist u trouwens dat er ook spreekwoorden met knoflook bestaan?

 • Hij ziet er uit als een bok die knoflook eet.
  (Als iemand heel onvriendelijk / nors kijkt).
 • Als uw vader een ui is en je moeder knoflook, kunt u niet helpen dat u stinkt.
  (Als kind lijkt u nu eenmaal op uw ouders).
 • Eet knoflook en pimpernel, dan sterft u niet zo snel.
  (Oud spreekwoord uit de tijd van de pest, toen knoflook en pimpernel als ontstekingsremmers gebruikt werden).

Bron: Voedingonline.nl

Weet u zelf een leuk spreekwoord of gezegde waar knoflook in voorkomt, laat het ons weten via Facebook!

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over Flinndal Knoflook. Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan door op het tabblad stel een vraag te klikken aan de linkerkant van deze pagina. Hier vindt u ook alle vragen die zijn gesteld door andere klanten.

Ik wil Flinndal Knoflook proberen. Maar smaakt het tabletje erg naar knoflook?

Veel mensen vinden de slechte adem of lichaamsgeur dat knoflook kan veroorzaken niet prettig. Om deze reden hebben de Flinndal knoflook tabletten een speciale coating. Hierdoor smaken ze niet naar knoflook, rispen ze niet en laten ze ook geen knoflookgeur achter. 

Wat is het verschil tussen alliine en allicine?
Alliine is de stof in knoflook die bij het pletten of kneuzen ervan wordt omgezet in allicine. Allicine is de actieve stof in knoflook. Allicine is ook verantwoordelijk voor de specifieke geur die knoflook afgeeft. Flinndal Knoflook bevat 250 mg knoflookextract, waarvan 12,5 mg alliine. Een optimale dosering voor een gunstige invloed op uw hart, bloedvaten en het cholesterolgehalte in je bloed. 

Is Flinndal Knoflook ook geschikt voor kinderen?
Flinndal Knoflook is alleen geschikt voor volwassenen. De tabletten kunnen dus alleen gebruikt worden vanaf 18 jaar en ouder.

Schrijf uw ervaring over Knoflook

Stel uw vraag over Knoflook

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.