Tablettensnijder

  • Groene kunststof tablettensnijder
  • Maat: 8,4 x 3,4 x 2,5 cm
  • Met bewaarvakje
Aanbieding
Tablettensnijder

15% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
Kies uw verpakking
Tablettensnijder
1 Stuk
15% Persoonlijke korting
€ 4,95
€ 4,95 € 4,21
  • Altijd gratis verzending bij herhaalgemak.
  • Kies een cadeau in de winkelwagen (bij bestellingen vanaf € 35)
  • 30 dagen kosteloos terugsturen.

Hebt u ook wel eens moeite om tabletten in één keer door te slikken? Met de tablettensnijder van Flinndal is dat probleem opgelost. De tablettensnijder halveert moeiteloos alle tabletten (niet geschikt voor capsules). Met bewaarvakje voor een paar tabletten. Handig voor onderweg!


Meer informatie

Schrijf uw ervaring over Tablettensnijder

Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen mogen door ons worden aangepast.

29 augustus 2014 door: Knecht
Heb veel plezier van die tablettensnijder, zo eenvoudig : Tablet in doosje leggen, dichtklikken en klaar : het tablet is mooi in twee gedeeld !
18 augustus 2013 door: marie-rose vanden driessche
ik heb er eentje aangeschaft(tabletsnijder)een tijd geleden en hij is heel handig in gebruik en groot genoeg om niet te verliezen en dan ook nog een mooi kleurtje dank je wel

Stel uw vraag over Tablettensnijder

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

28 januari 2014 door: Rogiers Sigrid
Beste, Hier staat om de tablet te halveren kan je ze ook gebruiken om dan in 4 te doen door de tablet te draaien en nog eens te breken. Kl NR. 776992

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.