Terug naar overzicht

Flinndal Melatonine

Flinndal Melatonine
Flinndal
2/01/2019
0 Reacties

melatonine

Flinndal Melatonine is een voedingssupplement dat helpt bij het sneller in slaap vallen of bij het verlichten van het gevoel van een jetlag. Hieronder vindt u meer informatie over dit product.


Melatonine

Melatonine komt van nature in het lichaam voor. Het wordt ’s avonds door de pijnappelklier afgegeven zodat u slaperig wordt. Bij het ouder worden kan dit minder worden. Ook door een onregelmatig bioritme, bijvoorbeeld na het maken van een verre reis of door het werken in ploegendienst, kan de afgifte van melatonine minder worden. Flinndal Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen en ook bij het verlichten van het gevoel van een jetlag.


Flinndal Melatonine bevat 0,5 mg melatonine per tablet. Deze dosering is effectief om het gevoel van een jetlag te verminderen en twee tabletten per dag helpen u sneller in slaap te komen. Een sterke dosering, maar wel verantwoord, omdat deze de biologische klok niet verstoort.


Melatonine

Voor wie?

Flinndal Melatonine is geschikt voor volwassenen (vanaf 18 jaar) die op zoek zijn naar een voedingssupplement dat helpt bij het sneller in slaap vallen of bij het verlichten van het gevoel van een jetlag.

Flinndal Melatonine kunt u vinden op onze Nederlandse webshop: www.flinndal.nl.

Aanbevolen producten

Magnesium Kauwtablet
Magnesium Kauwtablet
4,6 sterren
(159)
Vanaf € 11,45
Bekijk product

Lees ook

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

Als bomen weer prachtige rode en gele kleuren krijgen; de dagen voelbaar korter worden; en je stiekem alweer zin krijgt om met een beker warme chocomel onder een dekentje op de bank te ploffen, dan weet je: de zomer is voorbij, de herfst maakt zijn intrede. Maar hoe houd je nou dat heerlijke energieke gevoel vast dat je in de zomer hebt opgedaan? Lees onze 5 tips!

Lees meer Lees meer
Het verschil tussen cafeïne en theïne

Het verschil tussen cafeïne en theïne

De woorden cafeïne en theïne heeft u vast weleens voorbij horen komen. Maar weet u eigenlijk wat het verschil is? Het is een interessant verhaal en wij geven u graag het verlossende antwoord.

Lees meer Lees meer
Hoe oud u ook bent, blijf bewegen!

Hoe oud u ook bent, blijf bewegen!

Bij het ouder worden, kan het bewegen lastiger worden. Toch is beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij vertellen u graag waarom beweging belangrijk is én hoe u het makkelijker kan maken.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Flinndal Melatonine"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties