Terug naar overzicht

Introductie nieuwe verpakkingen

Introductie nieuwe verpakkingen
Flinndal
14/06/2017
0 Reacties

Prostaat

Bij Flinndal zitten we niet stil en vonden we dat het na ruim 10 jaar tijd werd voor nieuwe verpakkingen. Sinds 1 mei is het dus mogelijk dat u een nieuwe verpakking in uw pakket vindt. De verpakkingen worden gefaseerd geïntroduceerd in verband met de voorraad. In dit blogbericht vertellen we u waarom we overgestapt zijn naar dit nieuwe design.


Waarom nieuwe verpakkingen

Afgelopen jaar is ons assortiment uitgebreid met veel nieuwe producten zoals Flinndal Multi 70+ en Flinndal Curcumine Forte. Om het overzicht tussen de verschillende producten te behouden, hebben we gekozen voor een nieuwe verpakking. Onze grafisch designer heeft daarom alle verpakkingen zo ontworpen, dat we dit design de aankomende jaren kunnen gebruiken bij de introductie van andere nieuwe producten. In totaal zijn er 6 kleuren die we gaan gebruiken voor onze verpakkingen.

De nieuwe zakjes worden gefaseerd geïntroduceerd in verband met de huidige voorraad. Het kan hierdoor voorkomen dat u in 1 bestelling een oude verpakking en nieuwe verpakking ontvangt. U hoeft zich geen zorgen te maken voor verschillen in de samenstelling van de producten, want aan de samenstelling van onze producten hebben we niks veranderd.


Vragen?

Vragen na aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met onze Klantenservice via [email protected] of 0800-54019 (werkdagen van 9:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur).



Tags

Duurzaam

Lees ook

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

Als bomen weer prachtige rode en gele kleuren krijgen; de dagen voelbaar korter worden; en je stiekem alweer zin krijgt om met een beker warme chocomel onder een dekentje op de bank te ploffen, dan weet je: de zomer is voorbij, de herfst maakt zijn intrede. Maar hoe houd je nou dat heerlijke energieke gevoel vast dat je in de zomer hebt opgedaan? Lees onze 5 tips!

Lees meer Lees meer
Het verschil tussen cafeïne en theïne

Het verschil tussen cafeïne en theïne

De woorden cafeïne en theïne heeft u vast weleens voorbij horen komen. Maar weet u eigenlijk wat het verschil is? Het is een interessant verhaal en wij geven u graag het verlossende antwoord.

Lees meer Lees meer
Hoe oud u ook bent, blijf bewegen!

Hoe oud u ook bent, blijf bewegen!

Bij het ouder worden, kan het bewegen lastiger worden. Toch is beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij vertellen u graag waarom beweging belangrijk is én hoe u het makkelijker kan maken.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Introductie nieuwe verpakkingen"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties