Terug naar overzicht

Nieuw! Flinndal Calcium Kauwtablet

Nieuw! Flinndal Calcium Kauwtablet
Flinndal
20/10/2014
0 Reacties

Calcium Kauwtablet.jpg

Calcium is een belangrijk mineraal dat u kunt vinden in zuivelproducten zoals melk, kaas of yoghurt. Soms kunt u wel wat extra calcium gebruiken. Bijvoorbeeld als u weinig zuivel eet, als u het niet lust of als er sprake is van een verhoogde behoefte aan calcium. Speciaal voor die situaties, hebben wij een Calcium Kauwtablet ontwikkeld.

Calcium: een belangrijk mineraal

Calcium heeft verschillende functies in ons lichaam. Calcium is nodig voor de instandhouding van de botten. Het speelt namelijk een rol bij de botaanmaak en helpt uw botten sterk te houden. Hoe meer calcium er op jonge leeftijd in de botten zit, hoe langer de botten stevig blijven. Calcium is ook van belang voor de opbouw van sterke tanden en het behoud van een sterk gebit.

Calcium is belangrijk voor de spierfunctie en helpt uw spieren sterk en soepel te houden. Ook de hartspier. Het is goed voor het zenuwstelsel en draagt bij aan de prikkeloverdracht in de zenuwen. Verder draagt het ook bij aan de bloedstolling en bevordert het de energiestofwisseling in uw lichaam, net als de spijsvertering.

Met het uitstekend opneembare calciumcitraat

Er zijn verschillende vormen van calcium. Deze worden onderverdeeld in organische en anorganische vormen. Deze laatste groep lost meestal slecht op in water. Flinndal heeft daarom gekozen voor een organische vorm; calciumcitraat. Deze vorm is uitstekend opneembaar in het lichaam.

Mét vitamine D

Vitamine D zorgt voor een goede opname van calcium in de botten. Daarom hebben we aan de kauwtabletten 5mcg vitamine D toegevoegd.

Dosering

Flinndal Calcium Kauwtablet bevat 300 mg calcium per tablet. Een prima aanvulling op de voeding voor wie al calcium binnenkrijgt en in combinatie met uw voeding, ook weer niet teveel. Eet u geen of weinig zuivelproducten, dan kunt u 2 tot 3 tabletten per dag gebruiken. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Flinndal Calcium Kauwtablet, bevat per tablet van 1900 mg:

Actief bestanddeel Verbinding Hoeveelheid % ADH *
Calcium Calciumcitraat 300 mg 37,5
Vitamine D D3 5 mcg 100

* ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens de Europese Richtlijn Etikettering 2008/100/EC (of Warenwetbesluit).Aanbevolen producten

Calcium Magnesium
Calcium Magnesium
4,6 sterren
(110)
Vanaf € 8,45
Bekijk product
Calcium Kauwtablet
Calcium Kauwtablet
4,8 sterren
(40)
Vanaf € 9,95
Bekijk product
Multi 50+ Vrouw
Multi 50+ Vrouw
4,5 sterren
(77)
Vanaf € 10,95
Bekijk product

Lees ook

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

Als bomen weer prachtige rode en gele kleuren krijgen; de dagen voelbaar korter worden; en je stiekem alweer zin krijgt om met een beker warme chocomel onder een dekentje op de bank te ploffen, dan weet je: de zomer is voorbij, de herfst maakt zijn intrede. Maar hoe houd je nou dat heerlijke energieke gevoel vast dat je in de zomer hebt opgedaan? Lees onze 5 tips!

Lees meer Lees meer
Het verschil tussen cafeïne en theïne

Het verschil tussen cafeïne en theïne

De woorden cafeïne en theïne heeft u vast weleens voorbij horen komen. Maar weet u eigenlijk wat het verschil is? Het is een interessant verhaal en wij geven u graag het verlossende antwoord.

Lees meer Lees meer
Hoe oud u ook bent, blijf bewegen!

Hoe oud u ook bent, blijf bewegen!

Bij het ouder worden, kan het bewegen lastiger worden. Toch is beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij vertellen u graag waarom beweging belangrijk is én hoe u het makkelijker kan maken.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Nieuw! Flinndal Calcium Kauwtablet"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties