Q10 Forte

  • Voor extra energie
  • Krachtige dosering
  • Goed opneembare Q10
Q10 Forte
Q10 Forte
Kies uw verpakking Wat is herhaalgemak?
€ 19,95
€ 0,67  per capsule
Aantal
per capsule
Maand € 19,95 € 0,67
Kwartaal € 47,95 € 0,53
Kwartaal herhaalgemak € 38,95 € 0,43
»

Flinndal Q10 Forte is gemaakt door middel van een natuurlijk fermentatieproces. Dat zorgt ervoor dat de Q10 lijkt op die in uw lichaam, waardoor het goed opneembaar is. Flinndal Q10 Forte bevat maar liefst 100 mg co-enzym Q10. Een krachtige dosering. * Mét vitamine B2 voor extra energie bij vermoeidheid! Meer informatie »


Bekijk de bijsluiter »

Wat is Q10
Q10 is een co-enzym en co betekent samen. Co-enzymen werken dus samen met enzymen. En enzymen spelen een rol bij stofwisselingsprocessen. Een voorbeeld is het speeksel in uw mond, dat bevat enzymen die helpen om uw eten te verteren. Er zijn veel soorten enzymen en co-enzymen. Behalve Q10 zijn bijvoorbeeld ook veel vitaminen een co-enzym. Q10 is een vitamine-achtige stof die in uw lichaam in alle lichaamscellen voorkomt.

Energie
Flinndal Q10 Forte is verrijkt met vitamine B2 en activeert zo de natuurlijke energie in uw lichaam! Vitamine B2 ondersteunt de energievoorziening in het lichaam. Want het maakt energie vrij uit koolhydraten, eiwitten en vetten die u via de voeding binnenkrijgt. Vitamine B2 draagt ook bij aan extra energie bij vermoeidheid. Daarnaast is vitamine B2 goed voor de huid en slijmvliezen, het gezichtsvermogen en het zenuwstelsel. Er zit precies 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2 in één capsule.

Antioxidant
Flinndal Q10 Forte bevat ook natuurlijke vitamine E (d-alfa-tocoferol), deze vorm is goed opneembaar door het lichaam. Vitamine E is, net als vitamine B2, een antioxidant die de lichaamcellen beschermt tegen oxidatie door vrije radicalen. Er zit precies 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine E en vitamine B2 in één capsule.
Laatste wijziging: 22 december 2014

Kies voor kwaliteit

  • HACCP gecertificeerde productie
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Veilig gedoseerd
  • Samengesteld o.b.v. wetenschappelijk onderzoek

Natuurlijke fermentatie

Flinndal Q10 Forte is gemaakt door middel van een natuurlijk fermentatieproces. Dat zorgt ervoor dat de Q10 overeenkomt met de Q10 zoals die van nature in uw lichaam voorkomt. Hierdoor is het bovendien goed opneembaar. Dagelijks één capsule is voldoende.

Hoge dosering

Verschillende andere merken bevatten maar 30 mg Q10. Flinndal Q10 Forte bevat maar liefst 100 mg Q10, een hoge maar verantwoorde dosering. Doordat het bovendien goed geconcentreerd is past het in één kleine capsule. Daarom hebben we Forte toegevoegd aan de naam van onze Q10, want Forte betekent sterk.

Met natuurlijke vitamine E en B2

Flinndal Q10 Forte is verrijkt met natuurlijke vitamine E (d-alfa-tocoferol). Vitamine E is een antioxidant die de lichaamscellen beschermt tegen vrije radicalen. Natuurlijke vitamine E is goed opneembaar door het lichaam. Ook vitamine B2 is een antioxidant. Daarnaast activeert deze vitamine de natuurlijke energie in uw lichaam en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Goedgekeurd door de Belgische overheid

Alle voedingsupplementen van Flinndal zijn goedgekeurd door de Belgische overheid en hebben een registratienummer. Vul hier bij het veld "bedrijfsnaam" Flinndal in en u vindt al onze goedgekeurde producten. Bent u op zoek naar een specifiek product? Vul dan de productnaam in achter het veld "productnaam".

Aanbevolen gebruik

Flinndal Q10 Forte is geschikt voor volwassenen. Dagelijks één capsule. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Innemen
Dagelijks één capsule. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd met een glas water.

Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik, of bij ziekte.

Q10-Forte
 

Flinndal® Q10 Forte bevat per capsule van 450 mg:

Actief bestandsdeel Verbinding Hoeveelheid % ADH *
Q10 Ubiquinon 100 mg  **
Vitamine E D-alfa tocoferol 12 mg  100%
Vitamine B2 Riboflavine 1,4 mg 100

* ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens de Europese Richtlijn Etikettering 2008/100/EC (of Warenwetbesluit).
** = geen ADH vastgesteld.


Ingrediënten:

Zonnebloemolie, co-enzym Q10, gelatine, glycerol, dl-alpha-tocoferol acetaat (vitamine E), lecithine, kleurstof (ijzeroxide), riboflavine (vitamine B2).

Allergie informatie:
Bevat geen andere allergenen (zoals vis, soja, gluten, lactose of pinda).

Voedingswaarden per capsule:
Energie in kcal 4,35 Kcal
Energie in kJ 18,20 KJ
Koolhydraten 0,05 mg
Eiwitten 0,15 mg
Vetten 0,39 mg

Bewaaradvies:
Onze producten zitten in speciale, luchtdichte zakjes. Op de achterkant van de verpakking staat hoe lang het product houdbaar is. Sluit het zakje steeds goed af, bescherm het tegen zonlicht en bewaar het beneden de 25 graden, om verkleuring of plakken te voorkomen. In de handige Flinndal bewaardoosjes kunt u steeds voor een paar weken supplementen doen. Bewaar de rest gewoon in het zakje. Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen.

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
Aanbevolen dosis niet overschrijden.
Buiten bereik van kinderen bewaren.  
Laatste wijziging: 22 december 2014.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over Flinndal Q10 Forte. Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan door op het tabblad stel een vraag te klikken aan de linkerkant van deze pagina. Hier vindt u ook alle vragen die zijn gesteld door andere klanten.

Wat is Q10 en waar is het goed voor?
Q10 is een co-enzym. Het is een in vet oplosbare, vitamine-achtige stof die in alle menselijke en dierlijke cellen voorkomt. Vooral in cellen die veel energie nodig hebben zoals het hart, lever en spiercellen komt het veel voor. Naarmate u ouder wordt, is het lichaam minder goed in staat om Q10 aan te maken. Flinndal Q10 Forte is daarom een goede aanvulling op de voeding. 
Vanaf welke leeftijd mag Flinndal Q10 Forte worden gebruikt?

Flinndal Q10 Forte is alleen geschikt voor volwassenen. De capsules kunnen daarom alleen gebruikt worden vanaf 18 jaar en ouder. 

Ik ben zwanger. Kan ik Flinndal Q10 Forte gebruiken?

Er is nog niet voldoende onderzoek gedaan naar de invloed van Q10 op uw ongeboren kindje. U kunt daarom het beste met uw arts of verloskundige overleggen of u Flinndal Q10 Forte kunt gebruiken. 

Is Flinndal Q10 Forte volledig natuurlijk?

ja, Flinndal Q10 Forte bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten en ook de hulpstoffen zijn van natuurlijke oorsprong. 

Schrijf uw ervaring over Q10 Forte

Stel uw vraag over Q10 Forte

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.