Sport & Spieren

  • Sneller herstel na training
  • Extra energie voor de spieren
  • Verbetert de sportprestatie
Aanbieding
Sport & Spieren

15% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
15% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
20% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
Kies uw verpakking Wat is herhaalgemak?
€ 10,33
€ 0,34  per capsule
Aantal
per capsule
Maand € 10,33 € 0,34
Maand
15% Persoonlijke korting
€ 10,33
€ 8,78
€ 0,29
Kwartaal € 26,93 € 0,30
Kwartaal
15% Persoonlijke korting
€ 26,93
€ 22,89
€ 0,25
Kwartaal herhaalgemak € 22,77 € 0,25
Kwartaal herhaalgemak
Gratis verzending
20% Persoonlijke korting
€ 22,77
€ 18,22
€ 0,20
»

Sporters weten het. Om vooruitgang te boeken moet u trainen, trainen en nog eens trainen. Maar ook voeding heeft invloed. Speciaal voor sporters hebben we daarom Flinndal Sport & Spieren ontwikkeld als aanvulling. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een betere sportprestatie! Meer informatie »


Bekijk de bijsluiter »

Optimale prestatie

De basis voor een optimale prestatie is goede voeding en voldoende training. Flinndal Sport & Spieren ondersteunt de energievoorziening in de spieren. Het helpt ook afvalstoffen af te voeren en spieren op te bouwen. Het verbetert zo het uithoudingsvermogen en de fysieke prestatie.

Arginine en ornithine
Tijdens sporten komen afvalstoffen vrij (zoals melkzuur en ammoniak), die door de lever moeten worden verwerkt. De reinigende functie van de lever wordt ondersteund door het aminozuur arginine. Zo vertraagt de verzuring van uw spieren en daardoor herstelt u sneller na een training. Samen met ornithine draagt het bovendien bij aan de ontwikkeling van de spieren.

Foliumzuur en lysine
Flinndal Sport & Spieren bevat 25 mcg foliumzuur (vitamine B11), maar u krijgt natuurlijk ook wat uit voeding binnen. Bij dagelijks minimaal 30 mcg draagt foliumzuur bij aan de vermindering van vermoeidheid en speelt het een rol bij de aanmaak van aminozuren. Uit deze aminozuren worden eiwitten gemaakt en spieren bestaan voor een groot deel uit eiwitten. Flinndal Sport & Spieren bevat ook het essentiële aminozuur lysine en omega 3 visolie, met EPA en DHA.

Kies voor kwaliteit

  • HACCP gecertificeerde productie
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Veilig gedoseerd
  • Samengesteld o.b.v. wetenschappelijk onderzoek

Sport & Spieren

Flinndal Sport & Spieren bevat een zorgvuldig berekende samenstelling van ingrediënten die zich specifiek richten op het verbeteren van de sportprestaties.

Het ondersteunt de energievoorziening in de spieren en helpt ook afvalstoffen af te voeren en spieren op te bouwen. Het verbetert zo het uithoudingsvermogen en de fysieke prestatie.

Goedgekeurd door de Belgische overheid

Alle voedingsupplementen van Flinndal zijn goedgekeurd door de Belgische overheid en hebben een registratienummer. Vul hier bij het veld "bedrijfsnaam" Flinndal in en u vindt al onze goedgekeurde producten. Bent u op zoek naar een specifiek product? Vul dan de productnaam in achter het veld "productnaam".

Aanbevolen gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar dagelijks één capsule voor het slapen gaan. Meer fanatieke sporters kunnen daarnaast overdag een extra capsule nemen, voor een optimale invloed. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Innemen
Innemen met een glas water.

 

Flinndal® Sport&Spieren, de inhoud van één capsule (913 mg) bevat:

Actief bestandsdeel Hoeveelheid % ADH *
Omega 3 visvetzuren 125 mg **
L-Arginine 125 mg **
L-Ornithine 125 mg **
L-Lysine 125 mg **
Foliumzuur (B11) 25 mcg 12,5

* ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens de Europese Richtlijn Etikettering 2008/100/EC (of Warenwetbesluit).
** Geen ADH vastgesteld.


Kijk op de tab Kwaliteit voor informatie over de kwaliteit en dosering.

Ingrediënten:
Omega 3 visvetzuren, L-ornithine, L-lysine, L-arginine, foliumzuur (vitamine B11), vulstoffen (gele bijenwas, lecithine, gehydrogeneerde soja-olie, plantaardige olie).

Allergie informatie:
Bevat vis en soja (uit lecithine en gehydrogeneerde soja-olie). Er zitten geen andere allergenen in (zoals pinda of gluten).

Voedingswaarden:
Energie in kcal 6,76 kcal
Energie in kJ 28,31 kJ
Koolhydraten 0,10 mg
Eiwitten 0,6 mg
Vetten 0,44 mg

Bewaaradvies:
Onze producten zitten in speciale, luchtdichte zakjes. Op de achterkant van de verpakking staat hoe lang het product houdbaar is. Sluit het zakje steeds goed af, bescherm het tegen zonlicht en bewaar het beneden de 25 graden, om verkleuring of plakken te voorkomen. In de handige Flinndal bewaardoosjes kunt u steeds voor een paar weken supplementen doen. Bewaar de rest gewoon in het zakje. Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen.

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
Aanbevolen dosis niet overschrijden.
Buiten bereik van kinderen bewaren.   
Laatste wijziging: 26 november 2014.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over Flinndal Sport & Spieren. Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan door op het tabblad stel een vraag te klikken aan de linkerkant van deze pagina. Hier vindt u ook alle vragen die zijn gesteld door andere klanten.

Wanneer kan ik het beste Flinndal Sport & Spieren innemen?

Flinndal Sport & Spieren is onder andere bedoeld voor de verzorging van de spieren bij fysieke prestaties en zorgt zo voor een beter herstel. Dit gaat het beste als de spieren in rust zijn, dus wanneer u slaapt. U kunt Flinndal Sport & Spieren daarom het beste innemen vlak voordat u gaat slapen. Fanatieke sporters nemen ’s ochtends nog een capsule.

Vanaf welke leeftijd kan Flinndal Sport & Spieren worden gebruikt?
Flinndal Sport & Spieren kan worden gebruikt vanaf de leeftijd van 16 jaar.

Ik sport niet, maar ik zou Flinndal Sport & Spieren willen proberen voor een betere doorbloeding. Kan ik dit gewoon gebruiken?
Ja, ook als u niet sport kunt u gerust Flinndal Sport & Spieren gebruiken. 

Hoelang duurt het voordat ik effect merk van Flinndal Sport & Spieren?

Het duurt ongeveer zes weken voordat u de gunstige invloed van de Flinndal Sport & Spieren merkt. Het ondersteunt namelijk de energievoorziening in de spieren, het helpt afvalstoffen af te voeren en spieren op te bouwen, verbetert het uithoudingsvermogen en de fysieke prestatie. Als u stopt met het gebruik ervan duurt het ongeveer evenlang voordat deze gunstige invloed is uitgewerkt. 

Schrijf uw ervaring over Sport & Spieren

Stel uw vraag over Sport & Spieren

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.