Omega-3 Junior

 • Voor hart, hersenen en ogen
 • 100% natuurlijk
 • Dosering speciaal voor kinderen (1 t/m 13 jaar)
 • Gemaakt van duurzame vis
Aanbieding
Omega-3 Junior

15% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
20% korting speciaal voor jou
Deze persoonlijke korting verloopt vandaag.
Deze persoonlijke korting verloopt morgen.
Deze persoonlijke korting is nog dagen geldig.
Kies uw verpakking
90 Capsules
€ 0,26 p/s € 0,22 p/s
15% Persoonlijke korting
€ 22,96
€ 22,96 € 19,52
90 Capsules met herhaalgemak
Toezending elke 3 maanden
€ 0,22 p/s € 0,17 p/s
20% Persoonlijke korting
€ 22,96 € 19,51
€ 19,51 € 15,61
Voordeligste keuze
 • Altijd gratis verzending bij herhaalgemak.
 • Kies een cadeau in de winkelwagen (bij bestellingen vanaf € 35)
 • 30 dagen kosteloos terugsturen.

Omdat vis zo gezond is adviseert de Hoge Gezondheidsraad om minimaal één per week vis te eten en dan het liefst vette vis. Want vooral in vette vis zit veel omega 3. Maar bij veel gezinnen staat vis niet vaak op het menu. Ook zijn kinderen er niet altijd dol op. Daarom is er Flinndal Omega-3 Junior.
Meer informatie »


Bekijk de bijsluiter »

Eén keer per week vis

De Hoge Gezondheidsraad raadt aan minimaal één keer per week vis te eten, en dan het liefst voor vette vis zoals zalm, haring, makreel en ansjovis te kiezen. Want vooral in vette vis zit veel omega 3. Maar bij veel gezinnen staat vis niet vaak op het menu. Ook zijn kinderen niet altijd dol op vis. Daarom is er Flinndal Omega-3 Junior, een goede aanvulling op de voeding van uw kind!

Dosering speciaal voor kinderen

Flinndal Omega-3 Junior bevat precies 195 mg omega 3 visolie (met de omega 3 soorten EPA en DHA) in één kleine capsule. Met natuurlijke tutti frutti smaak.

Kies voor kwaliteit

 • HACCP gecertificeerde productie
 • Geen onnodige toevoegingen
 • Veilig gedoseerd
 • Samengesteld o.b.v. wetenschappelijk onderzoek

Zeer zuiver en 100% natuurlijk

Flinndal Omega-3 Junior wordt geproduceerd door een specialist op het gebied van visolie, die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De olie wordt gezuiverd door middel van CO2 extractie. Dit is een proces waarbij de visvetzuren worden gescheiden van glyceriden, vrije vetzuren en cholesterol, zonder dat daar hoge temperaturen, chemische oplosmiddelen of zuurstof aan te pas komt. Hierdoor wordt onze visolie beschermt tegen oxidatie en de mogelijke groei van micro-organismen. Een ander voordeel van CO2 extractie is dat zware metalen en andere onzuiverheden niet opgelost worden in de olie, maar echt verwijderd worden, zodat een zeer zuivere visolie kunnen leveren.

Omdat de gebruikte vis ook op een duurzame manier gevangen wordt, mogen we bovendien het keurmerk ‘Friend of the Sea’ voeren. Dit keurmerk ziet erop toe dat bij de wilde vangst maximaal 8 procent bijvangst is, waarvan geen bedreigde soorten. Verder mag er geen sprake zijn van overbevissing, de zeebodem mag niet verstoord worden en moet stapsgewijs de uitstoot van broeikasgassen verminderd worden. Zo werken we samen aan een beter milieu.

Ook de lekkere tutti frutti smaak is dus gemaakt van natuurlijke smaakstoffen.Van duurzame vis

Flinndal Omega-3 Junior wordt gemaakt van duurzame vis. De vissersboten hebben een satellietverbinding waardoor de overheid kan controleren dat er alleen vis wordt gevangen in gebieden waar de visstand goed is. Zodat er genoeg vis in de zee blijft voor als uw kind later volwassen is.Goedgekeurd door de Belgische overheid

Alle voedingsupplementen van Flinndal zijn goedgekeurd door de Belgische overheid en hebben een registratienummer. Vul hier bij het veld "bedrijfsnaam" Flinndal in en u vindt al onze goedgekeurde producten. Bent u op zoek naar een specifiek product? Vul dan de productnaam in achter het veld "productnaam".

Bijsluiter Flinndal Omega-3 Junior

Hieronder staat vermeld welke ingrediënten er in dit product zitten en hoe u het product moet gebruiken. Lees deze informatie goed door.

Ingrediënten
Aanbevolen gebruik
Innemen
Allergie-informatie
Bewaaradvies


Omega-3 Junior
 


Ingredienten en dosering     Ingrediënten en dosering


Flinndal Omega-3 Junior, bevat per capsule van 301 mg:

Actief bestanddeel Hoeveelheid %*
Omega 3 visvetzuren 195 mg **
waarvan:    
     EPA 100 mg **
     DHA 67 mg **
     Andere omega 3 visvetzuren 28 mg **
Overige visvetzuren 105 mg **

* ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens de Europese Richtlijn Etikettering 2008/100/EC (of Warenwetbesluit).
** = geen ADH vastgesteld.


Kijk op de tab Kwaliteit voor informatie over de kwaliteit en dosering.
Ingrediënten

Omega 3 vetzuren (vis), natuurlijk tutti-frutti aroma, tocoferolen (vitamine E). Zonder conserveermiddelen of kunstmatige aroma’s.

Capsule: gelatine (rund), stabilisator (glycerol), water.


Dit product is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten, omdat het visvetzuren bevat. 
Flinndal Omega-3 Plantaardig is wel geschikt voor vegetariërs en veganisten. 
Voedingswaarden     Voedingswaarden per capsule


Energie in kcal 4,32 kcal
Energie in kJ 18,08 kJ
Koolhydraten 0 mg
Eiwitten 0,05 mg
Vetten 0,42 mgaanbevolen gebruik     Aanbevolen gebruik


Voor wie Dagdosering
Kinderen tot 4 jaar 1 capsule per dag
Kinderen tot 14 jaar 1 tot 2 capsules per dag

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Innemen     Innemen


De capsules doorslikken tijdens de hoofdmaaltijd met een glas water (let op: géén kauwcapsules). Om nasmaak te voorkomen niet in laten nemen op de nuchtere maag of met een warme drank.

Erg jonge kinderen geen hele capsules geven maar met een scherp mesje een gaatje prikken in een van de uiteinden en de inhoud van de capsule door bijvoorbeeld het toetje mengen (ter voorkoming van verslikken).

Allergie-informatie


Dit product bevat wel:

Vis 
 

Dit product bevat geen van de volgende allergenen:


Gluten Lactose Noten Pinda Schaal en schelpdieren SojaBewaaradvies     Bewaaradvies


Onze producten zitten in speciale, luchtdichte zakjes. Op de achterkant van de verpakking staat hoe lang het product houdbaar is. Sluit het zakje steeds goed af, bescherm het tegen zonlicht en bewaar het beneden de 25 graden, om verkleuring of plakken te voorkomen. 

Buiten bereik van kinderen bewaren. 

Laatste wijziging: 9 november 2018.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over Flinndal Omega-3 Junior. Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan door op het tabblad stel een vraag te klikken aan de linkerkant van deze pagina. Hier vindt u ook alle vragen die zijn gesteld door andere klanten.

Vanaf welke leeftijd kan ik Flinndal Omega-3 Junior geven aan mijn kind?
Flinndal Omega-3 Junior is geschikt voor alle leeftijden. Bij kinderen tot vier jaar kunt u één capsule per dag geven. Wij raden wel aan om de capsule door te prikken en door het eten te mengen in verband met verstikkingsgevaar bij erg jonge kinderen. Kinderen vanaf vier jaar kunt u dagelijks één tot twee capsules per dag geven, afhankelijk van hoe vaak vis bij u thuis op het menu staat.
Vanaf welke leeftijd kan mijn kind overstappen van Flinndal Omega-3 Junior naar Flinndal Omega-3 Forte?
De Flinndal Omega-3 Junior capsules zijn bedoeld voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. De ervaring is namelijk dat kinderen op jongere leeftijd nog weleens moeite hebben met de smaak van de Flinndal Omega-3 Forte capsules. Heeft uw kind daar geen last van, dan kunt u uw kind over laten stappen vanaf het moment dat hij/zij goed kan eten en geen moeite meer heeft met het doorslikken van een capsule. Meestal is dat vanaf het 4e levensjaar, maar dat kunt u zelf het beste beoordelen.
Mijn kinderen willen geen visoliecapsules nemen omdat ze het vies vinden. Hoe smaakt de visolie van Flinndal?

Het klopt dat visolie van zichzelf geen prettige smaak heeft. Om deze reden hebben wij aan Flinndal Omega-3 Junior een natuurlijke tutti-frutti smaak toegevoegd aan de olie, maar ook aan de capsule. Dit zorgt ervoor dat Flinndal Omega-3 Junior lekkerder is dan veel van onze concurrenten. Let wel op: het is geen kauwcapsule.

Mijn kind is allergisch voor vis, kan ik dan wel Flinndal Omega-3 Junior gebruiken?
Nee, in Omega-3 Junior zit visolie en dus vis. Om toch de juiste vetten te gebruiken kunt u kiezen voor Omega-3 Plantaardig. Dit bevat omega-3 gewonnen uit algen en dit is dus 100% plantaardig.

Schrijf uw ervaring over Omega-3 Junior

Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen mogen door ons worden aangepast.

10 november 2017 door: Caroline
Mijn kinderen nemen elke morgen een capsules en ze vinden het lekker.
25 september 2017 door: Nermin Salihovic
Mijn kinderen heb ik vroeg vis leren eten, maar zoals Flinndal aangeeft lusten kinderen niet echt vis. In de loop van de jaren merkte ik dat de oudste er niet echt zin in. De jongste wel zolang er genoeg ravichot saus op zit.
22 mei 2017 door: C. de Vries
Prima capsules voor kinderen. Ik gebruik de kwartaalverpakkingen met herhaalgemak. Ideaal, ik ben tevreden met Flinndal.
04 oktober 2016 door: Schouten
Zijn goed door te slikken door kinderen. De verpakking stinkt niet naar vis, voor mij een teken dat het goede kwaliteit is. De visolie is gezuiverd, ook belangrijk.
26 mei 2016 door: Melanie
mijn dochter maakt inmiddels gebruik van de kwartaalverpakkingen. De capsules zijn klein en je kind hoeft er maar 1-2 per dag, prima te doen.
01 april 2016 door: Van Vliet
Voor zover we kunnen ontdekken hebben jullie de hoogste concentratie van de stofjes waar het allemaal om draait in jullie supplementen. Ook hebben we al verschillende gezinnetjes over kunnen halen om jullie producten te gaan gebruiken. Bovendien is het ideaal dat er zo'n lekker smaakje zit aan het omega-3 supplement voor kindjes. Onze dochter van vier is niet zo'n pillenmeisje, maar ze eet het met plezier op!
13 februari 2016 door: Barbara
Goed; mijn kinderen vinden ze goed smaken. Ze zijn ook klein, waardoor ze makkelijk door te slikken zijn voor kinderen die ze niet willen kauwen.
30 oktober 2013 door: Marjon
Goede omega 3 capsules. Ik deed ze in het begin door het toetje bij mijn kinderen, maar inmiddels slikken ze de omega 3 gewoon zonder problemen. Geen vieze smaak, erg tevreden, voorlopig blijven ze het slikken.
27 mei 2013 door: t.peters
In een woord: prima geregeld.
28 oktober 2012 door: Petra
Mijn kinderen van 9 en 11 jaar slikken de capsules zonder problemen door en komen zo in ieder geval aan de adh omega-3.

Stel uw vraag over Omega-3 Junior

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

U krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van uw vraag, gaat u ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring