Omega 3 dubbel gezuiverd

omega 3 visolie

Hebt u zich altijd al afgevraagd waarom de Flinndal Omega-3 Forte capsules dubbel gezuiverd zijn? We geven een korte uitleg.

Wat betekent dubbel gezuiverd?
De Flinndal Omega-3 Forte capsules worden twee keer gezuiverd door een gerenommeerd bedrijf in Noorwegen. Een keer aan het begin van het productieproces en een keer aan het einde. Door het twee keer te zuiveren bevat de visolie nauwelijks tot geen vervuiling.

Vervuiling in vis?
Vis kan vervuild zijn. Daarom wordt visolie van Flinndal gezuiverd. Wij gebruiken hiervoor natuurlijke middelen zoals carbon. Carbon is een soort koolstof die de vervuiling die in de vis zit aan zich bindt. Hierdoor ontstaat een zeer pure visolie. Dit is veel zuiverder dan een vis uit de natuur.

Twee keer per week vis
De Hoge Gezondheidsraad adviseert om twee keer per week vis te eten, waarvan een keer vette vis. Voorbeelden van vette vis zijn zalm, makreel, haring en forel. Vis bevat onder andere de belangrijke omega 3 vetzuren EPA en DHA. Die vetzuren zitten ook in de Flinndal Omega-3 Forte capsules.

Flinndal Omega-3 Forte
Eet u niet genoeg vis of wilt u extra omega 3? Kies dan voor de zuivere kwaliteit van Flinndal Omega-3 Forte. Per capsule bevat Flinndal Omega-3 Forte 450 mg omega 3 met de vetzuren EPA en DHA. Dat is precies wat u dagelijks nodig hebt.

DHA in combinatie met EPA is goed voor uw hart. Een capsule omega-3 Forte is dan voldoende. DHA is ook goed voor uw hersenen en uw gezichtsvermogen, maar neem er dan twee capsules per dag.


Lees ook:

Naar het effect van omega 3 op de werking van het hart, werd onlangs een interessant onderzoek uitgevoerd in opdracht van Food Supplements Europe (FSE). Wij hebben de resultaten voor u samengevat. Lees meer

Elke vegetariër is anders. Sommige vegetariërs eten bijvoorbeeld wel vis en anderen af en toe een stukje (biologisch) vlees. Daarnaast bestaat er ook een groep mensen die helemaal geen dierlijke producten gebruikt. Bij welke groep hoort u? Lees meer

Tijdens een goede training daagt u uw lichaam uit en verbrandt u veel energie. Een juiste voeding voor en na het sporten is daarom erg belangrijk. Wat kunt u het beste eten voor en na het sporten? Lees meer

Geef een reactie op: Omega 3 dubbel gezuiverd

U gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

U gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen u graag om elke dag opnieuw het beste uit uzelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.