Terug naar overzicht

Zo haalt u meer uit uw work-out

Zo haalt u meer uit uw work-out
Flinndal
28/11/2016
0 Reacties

haal meer uit uw work-out

De kortere dagen en het koude weer nodigen niet echt uit om buiten te sporten of richting de fitness te gaan. Toch is het belangrijk om ook in de winter te blijven sporten om uw conditie op peil te houden en fit te blijven. Hoe haalt u meer uit uw work-out met Flinndal Sport & Spieren?


Het nut van Flinndal Sport & Spieren

De ingrediënten in Flinndal Sport & Spieren zijn een unieke combinatie die de energievoorziening in de spieren ondersteunen en helpen spieren op te bouwen. Ook ondersteunen ze de hartfunctie. Om dit meer toe te lichten leggen we hieronder kort uit hoe dit werkt.


Het hart

Het hart is een bijzonder orgaan. Het werkt nauw samen met bloedvaten die ervoor zorgen dat alle organen worden voorzien van zuurstof en belangrijke voedingsstoffen. Bij inspanning hebben uw spieren extra zuurstof en voedingsstoffen nodig. Door harder te gaan kloppen, zorgt het hart ervoor dat de spieren voldoende zuurstof en voedingsstoffen krijgen.

De omega 3 vetzuren EPA en DHA in Flinndal Sport & Spieren ondersteunen uw hart. Vanaf 250 mg per dag leveren deze vetzuren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart, wat de sportprestaties ten goede komt. Twee capsules Flinndal Sport & Spieren per dag houden een gunstige invloed op het hart.


De spieren

Naast het hart, werken ook de spieren hard tijdens het sporten. Om spieren te helpen bij het herstel na een training zijn aminozuren belangrijk. Amonizuren zijn de bouwstenen van eiwitten (die belangrijk zijn voor onder andere spieren, organen, botten en het zenuwstelsel) en helpen bij het herstel na het sporten. Hoe werkt dit?

Tijdens het sporten komen afvalstoffen vrij zoals ammoniak en melkzuur (verantwoordelijk voor spierpijn). Deze afvalstoffen worden door de lever opgeruimd om na een training goed te kunnen herstellen. Het amonizuur L-arginine ondersteunt samen met het amonizuur L-ornithine de lever bij de verwerking van deze afvalstoffen. Zo vertraagt het de verzuring in de spieren en herstelt u sneller na een training. Beide amonizuren dragen ook bij aan de ontwikkeling van spieren.

Ook foliumzuur is belangrijk voor het herstel na een training. Het speelt een rol bij de aanmaak van aminozuren (vanaf 30 mcg per dag) en helpt vermoeidheid te verminderen. Daarom hebben we ook 25 mcg foliumzuur toegevoegd aan Flinndal Sport & Spieren, zodat u samen met uw voeding voldoende foliumzuur binnenkrijgt om te profiteren van de gunstige invloed.


Voor wie?

Flinndal Sport & Spieren is geschikt voor volwassenen vanaf 16 jaar die graag een extra ondersteuning willen bij het sporten. U kunt het gebruiken als verzorging voor de spieren, waardoor het uithoudingsvermogen en de algehele fysieke prestatie vergroot kunnen worden. Omdat de verzorging van de spieren het beste werkt in toestand van rust, adviseren wij dit product voor het slapen gaan in te nemen. Bent u een fanatieke sporter? Neem er dan ook eentje voor de training.




Aanbevolen producten

Sport & Spieren
Sport & Spieren
4,6 sterren
(11)
Vanaf € 26,31
Bekijk product
Omega-3 Plantaardig
Omega-3 Plantaardig
4,8 sterren
(47)
Vanaf € 15,45
Bekijk product
Omega-3 Junior
Omega-3 Junior
4,8 sterren
(26)
Vanaf € 10,45
Bekijk product
Omega-3 Forte
Omega-3 Forte
4,7 sterren
(147)
Vanaf € 12,45
Bekijk product
Curcumine Forte
Curcumine Forte
4,5 sterren
(103)
Vanaf € 18,45
Bekijk product
Omega-3 Extra Forte
Omega-3 Extra Forte
4,7 sterren
(91)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Prikkelbare Darm Syndroom
Prikkelbare Darm Syndroom
Vanaf € 19,95
Bekijk product
Arthorol Pro
Arthorol Pro
Vanaf € 24,95
Bekijk product
Vitamine D
Vitamine D
4,7 sterren
(106)
Vanaf € 6,95
Bekijk product
Blaasontsteking
Blaasontsteking
Vanaf € 19,95
Bekijk product

Lees ook

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

Als bomen weer prachtige rode en gele kleuren krijgen; de dagen voelbaar korter worden; en je stiekem alweer zin krijgt om met een beker warme chocomel onder een dekentje op de bank te ploffen, dan weet je: de zomer is voorbij, de herfst maakt zijn intrede. Maar hoe houd je nou dat heerlijke energieke gevoel vast dat je in de zomer hebt opgedaan? Lees onze 5 tips!

Lees meer Lees meer
Het verschil tussen cafeïne en theïne

Het verschil tussen cafeïne en theïne

De woorden cafeïne en theïne heeft u vast weleens voorbij horen komen. Maar weet u eigenlijk wat het verschil is? Het is een interessant verhaal en wij geven u graag het verlossende antwoord.

Lees meer Lees meer
Hoe oud u ook bent, blijf bewegen!

Hoe oud u ook bent, blijf bewegen!

Bij het ouder worden, kan het bewegen lastiger worden. Toch is beweging een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij vertellen u graag waarom beweging belangrijk is én hoe u het makkelijker kan maken.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Zo haalt u meer uit uw work-out"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties