JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser.
Deze website functioneert niet volledig naar behoren zonder JavaScript.
Het is eigenlijk een onderwerp dat steeds meer besproken wordt. De veganistische leefstijl. Een leven zonder dierlijke producten is voor de één een keus en voor de ander een eis.
Hoe vaak en waarom eten mensen vis en gebruiken ze daarnaast nog visoliecapsules? Op deze vragen hebben wij geprobeerd antwoord te geven aan de hand van een klein onderzoek. En hier kwamen opvallende resultaten uit.
De Hoge Gezondheidsraad adviseert al jaren om twee keer per week vis te eten. Vis zit namelijk vol met omega-3 vetzuren. Om u te helpen bij de keuze voor een gezonde en duurzame vis, hebben wij een top 5 voor u samengesteld.
Vis is het lekkerste als het vers is. Maar vindt u het soms ook moeilijk om verse vis te herkennen? We geven u tips hoe u verse vis kunt herkennen en het beste kunt bewaren.
Om overbevissing tegen te gaan is duurzame visserij belangrijk. En dus ook de keuze voor duurzame vis. Weet u hoe u verantwoord vis eet?
Omega 3 is bij veel mensen bekend als visolie, maar de eigenlijke oorsprong van omega 3 vetzuren zijn algen.
Bent u op zoek naar een lekker visrecept? Denk dan eens aan gegrilde schol met een salade. Makkelijk om klaar te maken én gezond!
Waarom is omega 3 belangrijk? Krijgt u voldoende omega 3 binnen en wat kan Flinndal Omega 3-Forte voor u betekenen?
Vragen over vezels? We geven antwoord op de meest gestelde vragen.
{{ product.unique_selling_point }}